B2B

Proizvođači obloga i veznih materijala - rh

Brendovi koji su već prisutni na hrvatskom tržištu koji žele postići veću vidljivost i prepoznatljivost kod svojih ciljnih skupina 

Imate kvalitetan proizvod koji distribuirate nekim prodajnim kanalima, no želite da ga vaše ciljne skupine bolje upoznaju, osvijeste njegovu vrijednost i percipiraju kao ozbiljnu opciju u svojim projektima?
Imate uhodanu suradnju s primjerice, distributerima, no na polju izgradnje odnosa i suradnje s, primjerice, arhitektima imate još prostora za rast i osnaživanje? 

U suradnji s nama definirate ciljnu skupinu unutar koje želite afirmirati proizvod i ciljeve koji su vam bitni - mi razvijamo komunikacijsko-afirmacijski model za pozicioniranje proizvoda i operativno realiziramo sve dogovorene aktivnosti.

Imate materijale koji pridonose očivanju zdravlja izvođača i korisnika prostora te smanjuju ugljični otisak ili kompenzirate ugljični otisak a potrebni su vam stručnjaci koji će znati istaknuti vašu predanost zaštiti okoliša? Za vas pripremamo pozicioniranje proizvoda koji posjeduju EPD i imaju nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit

Proizvođači obloga i veznih materijala - izvan rh

Brendovi koji su nisu prisutni na hrvatskom tržištu, a žele razvijati svoje poslovanje i na području Hrvatske.

Proizvođač ste materijala u segmentu podova i vidite potencijal širenja vašeg poslovanja na tržište Hrvatske? Imate kvalitetan i dokazan proizvod na drugom tržištu i znate da možete imati kvalitetne rezultate i na drugim tržištima, no nemate dovoljno informacija o tržištu Hrvatske i trenutno nemate stručni tim koji je u mogućnosti provesti implementaciju na tržite i razvoj distributivnih kanala. 

Naš stručni tim za Vas može razviti i provesti strategiju pozicioniranja i afirmiranja Vašeg proizvoda  i izgradnju distributivno-prodajne mreže na području Hrvatske. Zahvaljujući 20-ogodišnjoj prisutnosti u području podova, imamo razvijenu mrežu partnera od arhitekata i dizajnera interijera do izvođača radova i distributera. Zajedničkom komunikacijom definiramo vaše ciljeve na tržištu Hrvatske (i potencijalno zemalja u okolini) te razvijamo infrastrukturu prema vašim potrebama.

Imate materijale koji pridonose očivanju zdravlja izvođača i korisnika prostora te smanjuju ugljični otisak ili kompenzirate ugljični otisak a potrebni su vam stručnjaci koji će znati istaknuti vašu predanost zaštiti okoliša za vas pripremamo pozicioniranje proizvoda koji posjeduju EPD i imaju nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit

arhitekti

Arhitekti - izrada savršenih troškovničkih opisa uz procjenu troška investicije.

S obzirom na veliku ponudu sustava podova na tržištu te zahtjevne želje investitora, teško je pratiti sve trendove i kontinuirano kvalitetno pratiti sve segmente graditeljstva. Segment podova je izrazito širok, noviteti su česti i trendovi se dinamično mijenjaju, a zahtjevi investitora rastu iz dana u dan.

Naš tim stručnjaka pomaže vam artikulirati želje i potrebe investitora, izdvojiti opcije koje odgovaraju potrebama projekta, troškovnički opisati odabrane opcije i izraditi financijsku konstrukciju. Ujedno sudjelujemo u procesu praćenja izvođenja radova. Naša misija je praćenje svjetskog tržišta u segmentu podova koje monitoriramo dulje od 20 godina i nastavljamo sa svakodnevnom komunikacijom sa svim dionicima u ovom segmentu kako bismo prepoznali kretanja i bili u mogućnosti svim našim partnerima približiti optimalne opcije.

Zeleni projekti zahtjevaju poznavanje materijala i sustava koji imaju nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva te koji posjeduju EPD koji dokazuje smanjen utjecaj na okoliš kroz razne parametre. Naš tim stručnjaka za zelenu gradnju analizira sustave kroz zelenu prizmu i savjetuje vas kako biste napravili najbolji izbor.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit

investitori

INVESTITORI - napokon dugotrajni i kvalitetni podovi bez nedostataka.

Imate projekt u kojem su podovi velika financijska stavka i važni su za korištenje objekta? Nemate dovoljno informacija što od ponuđenih opcija izabrati jer je teško uočiti kvalitativne razlike i odabrati optimalan odnos cijene i kvalitete.

Uz naše stručno savjetovanje dobit ćete odgovore na vaša pitanja, savjetovanje u odabiru rješenja te na kraju, u vaše projekte ugraditi upravo onakve sustave podova koji su sukladni zahjtevima projekta, a ujedno su najbolja dostupna kombinacija cijene i kvalitete.  Odabir podova ponekad je proces u kojem je teško procijeniti najkvalitetniju opciju, pri čemu se kao investitor opterećujete, iscrpljujete i trošite vrijeme. U konačnici je teško biti siguran da ste odabrali pravo rješenje za segment koji nije vaša profesija.

Delegirajte pitanje podova nama kako biste bili sigurni da su odabrana rješenja najkvalitetnija, realizirali uštede na ukupnom projektu te kako bi finalni rezultat bili dugotrajni i kvalitetni podovi koji iziskuju samo standardno održavanje.

Danas pitanje očuvanja okoliša nije predmet nego način života svakog kvalitetnog investitora a za realizaciju što ‘’zelenijih’’ projekata potrebno je odabrati prave sustave i materijala koji odgovaraju zahtjevima istog. Kao stručnjaci u polju zelene gradnje idealan smo vam partner za provedbu vaših vizija u djelo.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit

izvođači radova

Povezivanje s kvalitetnim investitorima i dogovor pouzdanih kooperanata.

Kvalitetan ste izvođači radova i želite imati na raspolaganju pouzdani tim koji će sve vaše kvalitete znati adekvatno artikulirati tržištu uz cilj postizanja zaslužene ugovorene cijene za vaše usluge? Nemate marketinški i prodajni tim za vaše usluge i želite doprijeti do što većeg broja kvalitetnih partnera? Ili možda imate potrebu obučiti djelatnike za ugradnju određenog sustava u graditeljstvu?

... povežite se

Povežite se s investitorima
Ako je vaš cilj dogovaranje kvalitetnijih projekata u zemlji ili inozemstvu, unutar naše mreže investitora, izvođača, arhitekata, nadzora i proizvođača, za vas možemo pronaći i povezati vas s optimalnim investitorom koji treba vaše usluge, a vi ćete biti zadovoljni dogovorenim uvjetima.
Povežite se s izvođačima radova
Ako je vaš cilj pronalazak kvalitetnog podizvođača radova, za vas možemo ugovoriti kvalitetnog podizvođača koji može preuzeti određeni opseg radova.

... educirajte zaposlenike

Na tržištu se konstantno pojavljuju novi sustavi u graditeljstvu a poznavanje ugradnje istih može predstavljati komparativnu prednost u odnosu na druge izvođače, te biti presudan faktor za dobivanje relevantnih projekata. Od novih sustava bitno je istaknuti razne oblike mikrocemnta, poliuretanskih sustava  i sustava na bazi poliuree ili MMA koji su tržišno potentni i imaju veliku primjenu na raznim tržištima diljem svijeta. Za vas organiziramo ciljane edukacije i radionice za vaše zaposlenike u segmentu podova i drugim segmentima graditeljstva koje odgovaraju vašim potrebama.

Posebno ističemo edukacije u segmentu korištenja materijala i sustava koji ne štete zdravlju vas i vaših zaposlenika te vaših investitora. Ti materijali imaju nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva i smanjen ili kompenziran utjecaj na okoliš, a investitori sve češće zahtjevaju upravo takve materijale na svojim projektima.

... povećajte vidljivost

Postanite vidljivi i u digitalnome svijetu kako bi vas uočili novi investitori i suradnici - Brojni izvođači radova poznati su ‘’na terenu’’, među kolegama, proizvođačima i drugim akterima graditeljstva. No, digitalni identitet i prezentacija poslovanja digitalnim kanalima (web stranica na hrvatskom i drugim jezicima, profili na društvenim mrežama), važna je da bi tvrtka postala vidljivija nekim novim investitorima i inozemnom tržištu te si tako otvorila nove opcije za kvalitetne poslove, ali ujedno i zadržala postojeću poziciju.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit

STRUČNI NADZOR I VODITELJI PROJEKATA

Pouzdan partner u nadzoru i vođenju podopolagačkih radova.

Vodite stručne nadzore ili ste voditelj/-ica važnih projekata u kojima podovi imaju veliki značaj za investitora? Ukoliko sustavi podova (epoksidni, poliuretanski, sportski, dekorativni, elastični, parketni) nisu vaša bliža specijalnost, naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju da kroz suradnju na projektima preuzmemo za vas ovaj segment.

Uz iskustvo u realizaciji brojnih značajnih projekata kao tehnička podrška svim uključenima u proces, možemo vam pomoći u nadzoru izvođenja podopolagačkih radova, analizi dokumentacije i cijene radova.

Realizacija zelenih projekata u graditeljstvu niša je za koju nas vežu afiniteti i vizija.

Neke od aktivnosti suradnje:

Pošaljite upit