o nama

20

godina

u podovima

Više od 20 godina iskustva na području svih sustava za podove čini nas relevantnim i pouzdanim partnerima za vaše projekte. Bilo da se radi o industrijskim (epoksidni, poliuretanski) ili dekorativnim sustavima za podove i zidove (mikrocement), parketnim, elastičnim, sportskim ili specijalnim sustavima podova (propusni betoni, sustavi na bazi poliuree) naš tim stručnjaka ima za vas optimalno, dugotrajno i kvalitetno rješenje od ideje do realizacije.

Usmjereni smo na suradnju s arhitektima, investitorima, građevinskim tvrtkama te stručnim nadzorima i proizvođačima završnih obloga i materijala kojima smo na raspolaganju kroz jasne oblike suradnje.

Nenad Karalija

Našim timom stručnjaka koordinira Nenad Karalija dugogodišnji stručnjak u segmentu podova u područjima izvođenja radova, tehničke podrške, edukacija za sve dionike u graditeljstvu, marketinga i prodajnih aktivnosti.

Nenad Karalija je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu no cijeli svoj profesionalni put posvetio je graditeljstvu i to najviše u segmentu podnih sustava. Uz iskustva u izvođenju radova u Hrvatskoj i inozemstvu važno je istaknuti njegovo sudjelovanje u institucijama od kojih izdvajamo Udrugu parketara i podopolagača gdje je imao funkciju Predsjednika odbora za edukaciju izvođača.
Kao certificirani stručnjak za područje zelene gradnje (GB Professional) sudjelovao je u radu Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju gdje je kontinuirano promovirao održive materijale u graditeljstvu s naglaskom na materijale iz segmenta podova s niskom emisijijom hlapljivih organskih spojeva te na materijale koji smanjuju ugljučni otisak.

Uz iskustvo u prodaji podova i vođenju projekata u renomiranim tvrtkama važno je istaknuti njegov rad u sklopu multinacionalne kompanije Mapei gdje je dugi niz godina djelovao kao stručni suradnik za podove te više od 8 godina kao voditelj odjela tehnike.
Viziju korištenja održivih materijala u segmentu podova, te samim time materijala koji ne štete zdravlju izvođača i krajnjih korisnika te nemaju štetni učinak na okoliš, nastavlja provoditi kroz svoj rad u sklopu FLOOR. HR tima.